Hoppa till innehåll

Sommar

Sommar i Dalarna är speciell, men framför allt midsommar i Dalarna är för många bilden av en svensk sommar! Dans runt midsommar­stången, naturen står i blom, kvällarna är oändliga och det är mysigt vid grillplatsen.
I Dalarna kan du uppleva orörd vildmark, kulturhistoria och spännande äventyr för hela familjen. Vandra i skog eller fjäll, cykla, golfa, paddla kanot, på hästryggen eller bara ta ett svalkande dopp i Orsasjõn, direkt vid campingen! Här är det alltid nära till skogar, sjöar och vattendrag.

> Upptäck summaren

Vinter

Dalarna är även ett vinterparadis, med massor av möjligheter! På bara 15 minuters bil avstånd från campingen hittar du; Orsa Grönklitt som bjuder på sol, snö och skidor till både små och stora.
Här finns fantastisk alpin skidåkning och suveräna längdspår för alla åldrar, från november till april. 130 km längdspår genom orörd vildmark och 22 alpina nedfarter med fantastisk utsikt. Vintertid är Orsasjön islaggd så man kan åka skridskor eller ta ett isdopp, med eller utan bastu. Fiska med guide, hundspann, skotersafari, grillning m.m.

> Upptäck vintern